de-muyt-hoofd-sanitair

Badkamers plaatsen of renoveren in Oedelem (bij Brugge)

Met ruim 20 jaar ervaring is De Muyt gespecialiseerd in het vakkundig installeren en renoveren van sanitair/badkamers. Van kleine badkamers tot grote, De Muyt ontwikkelt en realiseert de badkamer van uw dromen. De Muyt biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van sanitair. Wij staan voor u klaar in de omgeving van Oedelem, Brugge, Beernem en West-Vlaanderen.

Verdeler en plaatser van Renobad

De Muyt is verdeler en plaatser van Renobad in West-Vlaanderen. Laat u uw badkamer plaatsen door De Muyt? Dan profiteert u van een uniek voordeel. De Muyt kan een bad of douche volledig op maat in acryl plaatsen. En dat met volledig behoud van dezelfde maten en vormen, zonder kap- of breekwerk. Zo komt de badkamer uit uw dromen binnen handbereik.

Uw nieuwe badkamer

Wenst u een nieuwe badkamer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Als De Muyt aan de slag gaat met het plaatsen of verbouwen van uw badkamer bent u ervan verzekerd dat u altijd op de hoogte blijft van de voortgang en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De Muyt zorgt ervoor dat het het project tijdig en binnen het budget wordt afgerond. Ongeacht het budget, groot of klein, De Muyt doet wat hij het beste kan - badkamers installeren - zodat u kunt doen wat u het liefste doet: ontspannen in uw prachtige, nieuwe ruimte.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn werkzaam in de regio Oedelem, Brugge, Beernem, West-Vlaanderen.

Neem contact opTop