Demuyt-Atag-actie-januari-2017-hoofd

ATAG cv-ketel actie bij De Muyt in Oedelem: gratis 15 jaar garantie

Bij aankoop en installatie van een ATAG cv-ketel ontvangt u nu gratis 15 jaar garantie op alle onderdelen. Voor de ATAG ComfortGarantie betaalt u normaal gesproken een bedrag van €280 of €350, afhankelijk van het type ketel dat geïnstalleerd wordt. Als ATAG SelectDealer bieden wij deze extra garantie tijdelijk gratis aan!

Cv-ketel van topkwaliteit 

ATAG staat bekend om zijn cv-ketels van hoogwaardige kwaliteit die topprestaties leveren op het gebied van energiebesparing en betrouwbaarheid. Bij aankoop van een ATAG ketel kunt u er vanuit gaan dat u topservice krijgt.

ATAG ComfortGarantie

Profiteer van maximaal comfort dankzij de ATAG ComfortGarantie. Als ATAG SelectDealer mogen wij gedurende 15 jaar garantie bieden op de inox warmtewisselaar, het hart van de cv-ketel, en op alle overige onderdelen van de ATAG ketel. Voor de additionele garantie betaalt u normaal gesproken een eenmalig bedrag van €280 of €350, met deze actie ontvangt u de garantie gratis.

Benieuwd naar de ATAG cv-ketel actie? Neem vrijblijvend contact op met De Muyt loodgieter en installateur. Wij zijn werkzaam in de regio Oedlem, Brugge, Beernem en West-Vlaanderen.Top